iPhone 5 & 5S cover

Her er et par tanker og tips vedrørende iPhone 5s cover eller iPhone 5 cover forsikring og din iPhone.

Tag trussel mod din iPhone alvorligt

Være klar – bad luck kunne ramme din iPhone til enhver tid.

Det er et faktum. Det er ligegyldigt, hvor mange mennesker, du kender, der har brugt en iPhone for aldre og aldrig haft et problem, der kunne ændre for dig, eller dem på et øjeblik.

Spørgsmålet er, hvis noget gør strejke din telefon, kan du råd til at erstatte det ud af din egen lomme, og uden at blinke?

Hvis ikke, kan tænke iPhone 5s cover være tilrådeligt.

Tænk tyveri

Ikke en behagelig emne, men det er en almindelig risiko for udstyr som ønskeligt som iPhone.

Du kan være i stand til at reducere de risici enormt ved at tage den simple forholdsregel aldrig forlade din iPhone uden opsyn på et offentligt sted eller andre steder, det er ikke sikker og låst.

Noget tilbehør kan endda tillade dig at løse din iPhone til dit håndled eller talje osv. Det kan også hjælpe.

Hvis du har iPhone forsikring, vil tyveri typisk være dækket, selvom telefonen er uden opsyn (dog i en aflåst og sikker placering).

Tænk globalt

I det 21. århundrede verden, har en tendens mange af os at flytte rundt med forholdsvis kort varsel, herunder i udlandet.

Hvis du har iPhone forsikring, kan det derfor være fornuftigt at have en politik, der er fastsat dækning for telefonen, selv når det er uden for Storbritannien.

Husk, at ulykker sker

Der er ingen reel tip, der kan stoppe dig at have ulykker.

Nogle specialiserede sager kan være robust og mere modstandsdygtige over for stød og skader, men i sidste ende din iPhone let kunne tilintetgøres efter et øjebliks uheld.

Det eneste svar her, forudsat du ikke er tilfreds ved udsigten til blot at købe en anden iPhone, er at have iPhone forsikring, der dækker hændelig ødelæggelse. At sikre, at inkluderer vand-/væskeskade kunne også være et smart træk.

Må ikke rabat nedbrud

Moderne elektroniske enheder tendens til at være meget pålidelige.

Selvfølgelig er der en statistisk oversigt, der vil tilbyde nogen trøst overhovedet, hvis din iPhone bryder ned, og du er uden for garantiperioden.

Igen vil en god iPhone 5s cover politik typisk tilbyde dækning for nedbrud uden for producentens garanti periode.

Undgå udlån din iPhone ud

Dette er en toughie men du måske nødt til at se det i øjnene.

Ingen, ikke engang din bedste ven, er tilbøjelige til at tage så meget pleje af din ejendom, som du gør.

Men meget du presset, udlån din iPhone til folk er risikabelt. Hvis det er et opkald, mens du er i fremmøde derefter måske fint, men hvis ikke – være forsigtige.

Hvis du ikke er til stede, kan telefonen blive videregivet til en anden, der ønsker at låne det og så videre – det pludselig er tabt, knuste eller stjålet, og meget muligvis din iPhone 5s cover forsikring er blevet ugyldiggjort i processen. Så betyder det kan være – men holde din iPhone med dig!

Kilde: http://trendcover.dk/shop/iphone-5-5s-2s.html